Topbild, gruppbild_mobile. (background)
HÄR SER NI GÄNGET SOM BJUDER PÅ REVY 2018!

Välkomna på Falkenbergsrevyn 2018!

Vi laddar nu för fullt inför nästa revy och vi lovar en ny riktigt rolig revy med mängder av skratt och skön musik. Vi har som vanligt premiär på Trettondagsafton och ni kan sedan se Hela Sveriges Nyårsrevy fram till slutet på mars. Redan nu kan gruppbokningar större än 25 personer göras.

Årets revy SPEXIT gick oerhört bra och totalt sågs den av 22 664 besökare vilket var en ökning med mer än 1 300 biljetter jämfört med 2016. Belägningen har varit fantastiskt och landade på hela 97,7% så i snitt fanns det bara runt tio lediga stolar per föreställning.

SVT har nyligen sänt två program med Falkenbergsrevyn med miljonpublik. De visade dels årets revy SPEXIT men även det specialgjorda jubiluemsprogrammet Bäst of Falkenbergsrevyn. Du kan se båda programmen som ligger sparade i vår YouTube-kanal

På SVT sänds bara delar av revyn. Vill du se hela SPEXIT går den nu att beställa via vår shop för distribution snarast möjligt.

Välkomna tillbaka igen 2018!

Falkenbergsrevyn 2018

Biljetterna till Falkenbergsrevyn 2018 släpps i oktober. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få info om biljettsläpp först av alla.

Större grupper på mer än 25 personer kan redan nu förboka biljetter genom att mejla till sara@falkenbergsrevyn.se eller ring på tel. 0346-170 49.

Vill du redan nu boka biljetter till vår premiär med premiärfest den 5 januari är det bara att maila oss så löser vi det enkelt och smidigt.

I vår webshop kan du botanisera bland tidigare revyer som finns på DVD. Du gör enkelt din beställning direkt här på hemsidan.

På vår Youtube-kanal har vi samlat klipp från många av våra tidigare revyföreställningar. Nostalgiskt och roligt på samma gång!

Läs mer om Falkenbergsrevyn, vår härliga ensemble och se bilder från både nu och förr.

HIGHLIGHTS FRÅN SPEXIT

Följ oss på Facebook

"BÄSTA FALKENBERGSREVYN NÅGONSIN."
 

LASSE RÅDE

"VÄLOLJAD UNDERHÅLLNINGSSHOW"
 

LIS HELLSTRÖM-SVENNINGSON,
GÖTEBORGS-POSTEN

"STARK SATIR BLANDAS MED GALNA SKRATT"
 

KJELL-ÅKE DAHLIN,
BORÅS TIDNING

 

"ETT BRA REVYÅR"
 

HALLANDSPOSTEN

"HÖG OCH STABIL NIVÅ PÅ REVYN I FALKENBERG"
 

MARTIN ERLANDSSON,
HALLANDS NYHETER

"”ÄNNU VASSARE  ÄN VANLIGT”"

ANN JORNÉUS,
SVERIGES RADIO

BILJETTKONTORET
 

Öppettider:

Mån-fre 9.00 - 17.00
Helg: stängt

Torggatan 1
311 31 Falkenberg

Tel: 0346-170 49
Mail: info@falkenbergsrevyn.se

STADSTEATERN

Öppettider:
Biljettkassan öppnar en timme
innan föreställning.

Stortorget
311 30 Falkenberg

Tel: 0346-106 00 
(Fre - sön en timme innan föreställningens start)