Revyn-topbanner-hemsida[3221]

Falkenbergsrevyn vann musikklassen i Revy-SM

Falkenbergsrevyn vann musikklassen i Revy-SM

Falkenbergsrevyn tog i helgen hem sin åttonde seger genom åren vid helgens Revy-SM i Halmstad där vi vann musikklassen med numret ”Nassarna”.

Av över 4000 spelade revynummer runt om i Sverige under 2018 har de 200 bästa nominerats till Revy-SM. Av alla nominerade bidrag har sedan en jury plockat ut runt 50 nummer som via semifinaler sedan blev till en revyföreställning som spelades på Halmstads Teater den 10-11 augusti.

Falkenbergsrevyn tävlade i musikklassen med numret Nassarna vilket är en komisk och satirisk drift med den uppmärksammade och lätt förvirrade nazistdemonstrationen i Göteborg i höstas.  Numret framfördes av hela ensemblen som också gemensamt skrivit texten. Numret är regisserat och koreograferat av Mats Sandelius och Emelie Hag-Sandelius som därmed också kan titulera sig som svenska mästare i revy 2018