Revyn-topbanner-hemsida[3221]

Revyn på SVT1 den 9 & 16 juni

I ett 90 minuter långt program sänds årets jubileumsrevy på SVT1 på fredag den 9 juni kl. 20. I TV-programmet skojas det med alltifrån Donald Trump och Therese Johaug till liberalernas nya postensstarka logga och självklart Brexit. Men inte nog med det. Redan veckan efter sänds även ett jubileumsprogram med godbitar från från 20 års revyhistoria.

2017 års upplaga av Falkenbergsrevyn var den 20:e i sträck sedan starten 1998 och jubileumsrevyn blev både publik- och kritikerrosad med över 22 500 besökare vilket gör den till Sveriges största nyårsrevy.

Föreställningen som visas på SVT på fredag spelades i vintras på Falkenbergs Stadsteater. Falkenbergsrevyn driver som alltid med olika nyheter och trender och mängder av skratt utlovas.

- Vi kallar oss numera för hela Sveriges nyårsrevy och driver med allt och alla både i och utanför landet. Det var länge sedan vi gjorde en renodlad lokalrevy och för Falkenbergsrevyn är det idag lika naturligt att skoja med USA:s president och EU som med Påvebesöket i Sverige och Postnord eller frågan om Hallands framtid, berättar Magnus Wernersson som är producent.

Veckan efter sänds ett timslångt jubileumsprogram på fredagen den 16/2 kl. 20.00 med mängder av klipp från ett 55-tal nummer från 20 år med Falkenbergsrevyn. Bra TV utlovas för er som gillar revyunderhållning.