Revyn-topbanner-hemsida[3221]

Mats Sandelius ny regissör

I samförstånd med Björn Holmgren togs i våras ett beslut att byta regissör inför 2017. Ny regissör blir 51-årige Mats Sandelius som bor i Karlshamn. Han har frilansat som regissör och skådespelare sedan 1990 och även varit anställd som skådespelare vid Dramaten. Mats har regisserat revyer som
t ex Borlänge, Falköping, Skara och Östersund samt fyra Revy-SM. Sedan tio år tillbaka driver han Sandelius Kultur & Nöje som har satt upp och även turnerat med en rad olika familjeföreställningar, farser, musikaler, mordgåtor, krogshower och julshower.
- Det känns fantastiskt spännande och stimulerande att nu få regissera Sveriges ledande nyårsrevy. Ett uppdrag som känns både inspirerande och en smula nervöst men framför allt väldigt, väldigt roligt, kommenterar Mats Sandelius sitt nya engagemang.