Hittepa-1000x540

HITTEPÅ - årets revynamn

Året revynamn är nu klart och namnet blir HITTEPÅ - en fejkad revy om världens röra. Namnet syftar på den fejkade tid vi lever i där snart ingen längre vet vad som är sant, falskt eller kanske bara rent ”hittepå”. Mycket känns så allvarligt i världen och vi tror att humor blir allt viktigare för att skapa nödvändig distans till vår omvärld – om inte annat så blir det i alla fall roligare att leva.

För Falkenbergsrevyn är det viktigt med både mängder av skratt och skön musik och vi gillar att bjuda på kul återblickar och snackisar från året. Vi kan lova att 2017 blir inget undantag för med Trump vid rodret och både avgående ministrar och partiledare här hemma så finns det redan en hel del ”hittepå” att ta tag i. Vår vilt partajande före detta finansministrer och Kim Jung Uns numera världsberömda frisyr är också som klippt och skurna för årets revy.